LA Girls Glazed Lip Paint

Yak! Racun lippies lagi! Haha. Kali ini bahas yang agak ringan aja yah, dari kemaren review matte lip atau lipstick, kali ini gue mau sharing salah satu produk yang sempet ngehits nih. Di review banyak banget youtube gurus dan bahkan diswatch satu-satu! Dipost ini gue bahas 2 warna aja, Peony and Daring. LA Girls Glazed […]

Mineral Botanica: Vivid Matte Lipstick

Yak! Racun lippies lagi dibulan ini. *evillaugh* XD Kenalin nih, Mineral Botanica, brand lokal dengan packaging elegan, kualitas keren, dan harga yang (lagi-lagi) affordable. Hihi Sedikit tentang MINERAL BOTANICA: Produk keluaran PT. Continental Cosmetic, Bandung ini didistribusi oleh PT. Mica Nature Indonesia, Jakarta. Produk yang mereka keluarin cukup lengkap. Mulai dari makeup sampai skincare. Ini beberapa list […]

Unboxing Sociolla Box: March

Siapa sih yang seneng dan bercampur penasaran setiap ada kiriman beauty box dateng ke depan pintu kita? Gue pribadi, selalu deg-degan bercampur penasaran setiap belanja online. Deg-degan barangnya ga sesuai sama ekspektasi, deg-degan barangnya discontiue pas mau shipping, deg-degan barangnya sampe dengan packaging yang bikin barang pesenan ga aman, penasaran sama barang yang gue beli, […]

Dermasonic Votre Peau

Hello Pretty Girls! ^^ Di post ini gue mau sharing salah satu produk pembersih yang oke banget dari brand lokal. Please welcome.. Dermasonic from Votre Peau! (check my latest review about their skin care product Review Skin Care ) Produk ini jadi salah satu produk cleansing wajib yang masuk ke cleansing bag gue. Karena selain […]

WB X Sociolla Box [Feb]

It’s been a while since i review lip product, so i guess this post should be about new lipstick product. Siapa sih yang ga suka sama lipstick? Gue sendiri perlu admitted kalo gue udah mulai keracun sama berbagai macam produk lippy yang ada diluar sana. Mulai dari warna, formula, packaging, harga sampai fungsi dan cara […]

Votre Peau: Vit C Serum

Please welcome Votre Peau! One of the best skincare from local brand with France ingredients. Votre Peau means your skin in france. This brand actually has several skin care product that you can check here.  Got this serum about 3 weeks ago and diligently using it twice a day since then.

REVIEW: Sweet Pea Dry Shampoo (Sponsored)

Who easily got oily hair like me? Raise your hand please. Cause i know there is a lot of woman who had a bad hair day, just like me. Baju uda kece, makeup uda mantep, ehhhh… ini rambut malah lepek ga bisa diajak kerjasama. Padahal waktu uda mepet. Mau keramas, ga akan keburu. Mau keramas […]

REVIEW: Revlon Photoready Airbrush

Hellow again beauties! ^^ Today i’ll review some of my March haul. 🙂 Yap! as u seen the main words above there, this is review about REVLON Photoready Airbrush! i’ve bought this product and lucky me, get 25% off discount on Istana Plaza counter last month! Yippie! How can i’m not happy with makeup discount? HAHA […]

REVIEW BB CREAM Maybelline

as you know, now BB Cream is very popular among the lovers make up, even for thelayman BB Cream makes them curious and want to try it. This is a bit of a Review ofMaybelline products that I use for seharo-day. very light, cover, and do not ruin yourpretty face! ^ ^ This is a picture of a new product design. back side of the product old design there are actually two colors of Maybelline BB Cream. fresh and natural # # # I myself use a fresh .. and this is the real review swatch…. ^^ the colors blend together well, cover with a good, lightweight, and is one of myfavorite products from Maybelline! Would not it […]

REVIEW product : Kryolan TV Paint Stick

My post will discuss a review of Kryolan products. his name is Kryolan TV PaintStick. This product is used and specialize to make the shading on the face. its color is quite old and has a dense texture as typical of other Kryolan products. let’s get started! This product is used as a shading cheekbones, nose, or even to make an impression on his face gaunt. the pictures in my review this time I created a practicaland concise in order to shorten the length of post. ^ ^ This is visible from the product packaging Kryolan TV Paint Stick. its prices in Indonesia around 125,000 (as shown) I bought it at a store salonsupplier. and this is the example of its application to the skin of my hands. Initially the color isvery old indeed, and surprising. but after the blend, the color will blend in quite well. ^^ Hope you like my review! […]

How to know when is your cosmetic product is out of date?

The skin is one asset that should be kept woman. Protect your skin from the maximum to avoid irritation. Get to know the age make-up products that you wear for expired products will actually make the skin is damaged. Foundation Liquid foundation has a shorter life than a powder foundation. The reason, the bacteria more […]

Mulai mengetik pencarian Anda diatas dan tekan enter untuk mencari. Tekan ESC untuk batal.

kembali ke Atas