Dermasonic Votre Peau

Hello Pretty Girls! ^^ Di post ini gue mau sharing salah satu produk pembersih yang oke banget dari brand lokal. Please welcome.. Dermasonic from Votre Peau! (check my latest review about their skin care product Review Skin Care ) Produk ini jadi salah satu produk cleansing wajib yang masuk ke cleansing bag gue. Karena selain […]

Garden of Rose

Roses are red, Violet are blue, Sugar is sweet, as you are. I’m not that type of girl who loves poem/any romantic and sweet words. But i do really love fragrance with wild roses / romantic scent. And here i try to compile and share all my fragrance and beauty product that had roses scent. […]

Most Favorite and Empties 2015

Agak telat ngepost sih, tapi.. better late than never kann? *superdenial* HAHAHA. Dipostingan kali ini gue masuk share produk-produk yang gue pake selama tahun 2015 dan memberikan hasil senang, puas, cantik, wangi dan kece. Check this list out! 🙂   Makeup: Maybelline The Hypercurl Volum’ Express Waterproof. Had been use it more than 3 bottle […]

Sociolla?

Hello! Back with another online shopping experience with Sociolla. 🙂 Siapa sih yang ga doyan belanja online jaman sekarang? Mulai dari fashion, perlengkapan rumah tangga, accecories, makeup, sampe elektronik ada di online shop sekarang. Tinggal ketik apa yang mau dicari, langsung keluar deh rekomendasi toko online plus harga”nya.. Gampang dan praktis banget buat yang ga […]

Post LATE About Early Haul

Hello beautiesss! It’s been really really long time a go since my last post rite? Actually i’ve been take pic and edited all of this photo about 3 weeks ago, but i always end up with my lovely assignment and anything, so i lost contact wif bloging.. T.T But, now i just come up with […]

DIY: Rose Water

Haiiii Beautiess! (^^)/ Today i just want to share a DIY of rose water. How it works? Let’s see this step by step photos ^^ 1. Rose Flower, ( it’s up to you how much did u want, just use it ) 2. A bowl ( make sure it was a ceramic ) 3. Pan […]

Mulai mengetik pencarian Anda diatas dan tekan enter untuk mencari. Tekan ESC untuk batal.

kembali ke Atas