Holiday Makeup Look: Collab

Hello everyone! December always been my fav month after January. I love how everything looks so pretty with lights and christmas decoration. I love waiting in the rooftop while my friends make some BBQ and yummy beverage to welcome new year every year. I love how my scheduled are full with gift exchange plan, meet […]

Today's Look: Nomad

Hello! How’s your day beauties! I found my self and ppl around me are having a bad day these days, let say some is sick, having their home got flooded, our friends in US are prostesting about the election, etc, etc. I hope your days are better and brighter! Today, i want to share one […]

LOOK: ICE CREAM GIRL l HALLOWEEN MAKEUP

Happy Halloween everyone! Look kalian halloween ini apa sih? *kepo* :)) To be honest, gue kurang suka dengan look makeup halloween yang serem berdarah-darah atau macam skull dengan efek tulang yang keliatan kemana-mana. Kesannya nyeremin dan jadi bikin ga nafsu makan. HAHAHA. Tapi beberapa waktu lalu gue nonton salah satu beauty guru yang bikin look […]

Fall Makeup (One color: Burgundy) TUT

Kebanyakan nonton tutorial makeup, bikin gue pengen bikin salah satu tema makeup yang lagi wara-wiri di channel youtube beauty guru saat ini. Apalagi kalau bukan Fall makeup? Warna warna nature seperti brown, taupe, maroon, caramel sampe burgundy jadi tema fall makeup kali ini. Oh yah, kalian juga bisa sekalian cek video tutorialnya di channel Wondering […]

Today’s Look: Reversed

Not really long time ago, i saw a video tutorial by Risabae about making this look.  Not excatly the same, i just got inspired. The makeup is about “erasing” your makeup from your face in a certain area. I decided to make a reversed version of her makeup.

Today’s Look: Earthy Goldin

Udah mulai kesel ga liat look-look imut nan manis plus background super pinky? Hahaha. I’m actually not a pinky kind of girl. Vanity gue banyakan warna-warna earthy tone atau nude. Baju atau tas gue juga kebanyakan monochrome polos. But yeah, girl will be girl. Teteup pengen ada manis-manisnya yah. Hehehe Bosen sama gaya yang kemaren-kemaren […]

Mulai mengetik pencarian Anda diatas dan tekan enter untuk mencari. Tekan ESC untuk batal.

kembali ke Atas