Natural Glow part II for IBB makeup Challange feat Menard

HOOLA!

collage4

can’t get enough with one look and style for this challange,, so yah.. here is my 2nd look for IBB makeup challange feat Menard (click the link for furture info)

Look pertama gue as simple as this look. No so much pop up color, even i just use a bit pale pink blush for my cheeck. And yeah, i still take photos on my lil garden at house. You will see how it looks. (my house i mean. hehe)

collage1

I take some pictures for this look and can’t decided which picture i need to post.

So, i ended up with collage-ing all the pictures that i take! HA! simply efficient! hahaha.

collage22

All the product i use here is similar with the last post i make. Natural Glow part I.

And here the pic i said before, there’s a mop photo booming my pic. HAHA


collage3

I hope you guys had a wonderful day and always stay beautiful as nature!

XOXO,

POST BLOG

 

IBB feat Menard Makeup Challange: Natural Glow

Hello pecinta makeup natural dan skincare!

Kali ini, gue ikutan IBB makeup challenge feat Menard Indonesia nih! Selain hadiahnya yang bikin ngiler, tema yang dikasih juga gue banget. Simple, natural, and yeah… glowing! ( Just like the theme of this challange)

Someone is curious bout the prize?

Here is the poster

 286199_orig

Tempting kaaannn? huhu

Di postingan kali ini, gue bakalan ngeshare salah satu style makeup favorite gue untuk daily look. It’s so simple yet georgeous!

Dibeberapa Post belakangan, gue bahkan curhat bahwa sekarang ini gue lagi tergila-gila sama yang namanya product skincare dan makeup natural. (Sebenernya terpengaruh sama gaya korean juga sih. haha)

Konsep postingan kali ini tentunya natural makeup tanpa banyak main warna ataupun fancy lashes.

SO, gue mainin dari sisi fotografynya aja kali yah..

By the way, karena gue suka sama hutan, dan matahari, makannya foto kali ini gue manfaatin taneman yang ada dikebun belakang rumah gue. (Secara di kota jauh dari hutan yah cyyiinn)

Intinya, sekalian makeup simple, dan natural, gue pengen nonjolin sisi “nature” itu sendiri.

(daripada bosen liat gue selca mulu yah. hahaha)

Buat yang penasaran sama product yang gue pake, here is the list!

Gambar

Just remember girl, Skin Care are the most important for your skin.

As long as your skin is naturally glowing, you can play any kind of makeup. 🙂

Good Luck!

XOXO,

Don’t forget to follow my instagram for daily life and snap fast makeup of mine: @christin_bunPOST BLOG

Happy 3rd birthday Looxperiments!

This post i made is especially for the georgeous web and twitter bout beauty that i really love, @looxperiments

(Posting ini dibuat untuk berpartisipasi dalam #looxchallenge Ulang tahun ke-3 Looxperiments, yang disponsori oleh Misslie, Wardah Cosmetics dan Indomakeup.com)

Karena temanya agak menantang gimana gituu.. Cirque the Soile, yang arti sebenarnya adalah group sirkus ternama yang keliling dunia buat nunjukin skill sirkus mereka yang ga main”. Yang kerennya adalah, group ini selalu nampilin kostum dan makeup yang maksimal banget. Permainan warna, karakter, dan gambar mendominasi makeup mereka. And.. this is my look for this challange! ^^

.

image

My concept here is really simple. Pake warna monokrom, ngambil motif catur, and voila! This look is complete.

image

I personally reallllllyy live Loox so much, i even always scroll my timeline when they are post some tips or do some looxmarket.

image

image

xoxo,

Christin Bunady

Happy 3rd birthday Looxperiments!

This post i made is especially for the georgeous web and twitter bout beauty that i really love, @looxperiments

(Posting ini dibuat untuk berpartisipasi dalam #looxchallenge Ulang tahun ke-3 Looxperiments, yang disponsori oleh Misslie, Wardah Cosmetics dan Indomakeup.com)

Karena temanya agak menantang gimana gituu.. Cirque the Soile, yang arti sebenarnya adalah group sirkus ternama yang keliling dunia buat nunjukin skill sirkus mereka yang ga main”. Yang kerennya adalah, group ini selalu nampilin kostum dan makeup yang maksimal banget. Permainan warna, karakter, dan gambar mendominasi makeup mereka. And.. this is my look for this challange! ^^

iamin

Wish me luck, bytheway.. :)))

image

My concept here is really simple. Pake warna monokrom, ngambil motif catur, and voila! This look is complete.

image

I personally reallllllyy live Loox so much, i even always scroll my timeline when they are post some tips or do some looxmarket.

image

image

Sorry for taken picture with dat expression. I just like to look silly.. hahaha

XOXO,

DOn;t forget to follow me on Ig:

@christin_bun